5, 6 en 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

Wij maken uw beursdeelname easy

We maken uw beursdeelname makkelijk. We leveren marketingtools aan om uw beursdeelname te promoten en brengen u in contact met prospects en klanten. Als exposant van Dental Expo hoeft u zich alleen maar druk te maken om uw eigen beursdoelstellingen. Wij zorgen voor de rest!

Gastheer

Easyfairs is gastheer voor de bezoekers van Dental Expo. Als exposant is zaken doen, netwerken en relaties onderhouden belangrijk. Daarom neemt Easyfairs de organisatie van Dental Expo zo veel mogelijk voor u uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw doelstellingen. Daarvoor investeert u in deelname aan Dental Expo.

Onze kracht

Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. We ondersteunen u graag door het aanreiken van marketingtools. We helpen u graag de juiste doelgroep te bereiken door onze uitnodigingsservice, digitale tools zoals banners en zichtbaarheid op onze website en door u te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht.

Event team

U maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar uw deelname. Zij delen graag hun kennis om de waarde van uw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om uw stand nog beter aan te laten sluiten op uw wensen. De teamleden van Event Services helpen u voor en tijdens de beurs. Met bijvoorbeeld het exposantenhandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.

Alle service-onderdelen

Promotie service

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Dental Expo u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep treft tijdens het event. 

Complete stands

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Altijd hulp

De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot uw beschikking en helpen u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.​

Scroll naar top