Branchenieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Dentale branche middels onze feed van Dental tribune en Dental Info. Wilt u op de hoogte blijven van het Dental Expo Nieuws? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Dental Info

RSS dental INFO
 • Tarieven mondzorg 2021 8 juli 2020
  De NZa maakte op 30 juni de prestaties en tarieven voor mondzorgbehandelingen in 2021 bekend. De tarieven voor tandheelkunde stijgen per 1 januari 2021 met 3,4 procent en voor orthodontie met 3,2 procent. Bekijk de tarieven en wijzigingen.
 • KNMT en ANT tekenen intentieverklaring samengaan 7 juli 2020
  Met het ondertekenen van een intentieverklaring hebben de besturen van KNMT en ANT maandag 6 juli het voornemen om een fusie van beide verenigingen tot stand te brengen bekrachtigd. De twee beroepsverenigingen van tandartsen, mka-chirurgen en orthodontisten willen per 1 januari fuseren, mits de leden van beide verenigingen daarmee instemmen.
 • Dagmar Else Slot hoogleraar Preventie in de mondzorg 6 juli 2020
  Per 1 september 2020 is Dagmar Else Slot benoemd tot hoogleraar ‘Preventie in de mondzorg, in het bijzonder de klinische toepassing’, bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Zij is in Nederland de eerste mondhygiënist die benoemd is als hoogleraar.
 • Monique van der Veen benoemd tot hoogleraar monitoring mondgezondheid en preventie 6 juli 2020
  Per 1 september 2020 is Monique van der Veen benoemd tot hoogleraar ‘Monitoring in Mondgezondheid en Preventie’ bij de sectie Preventieve Tandheelkunde van ACTA aan de Vrije Universiteit in het kader van een Fenna Diemer Lindeboom leerstoel.
 • Pokémon helpt kinderen tanden poetsen 6 juli 2020
  Kinderen motiveren om hun tanden te poetsen kan lastig zijn, maar met de mobile app Pokémon Smile maakt Nintendo tanden poetsen leuk.
Scroll naar top