5, 6 en 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

uitnodigingsservice

Uw EasyGo pakket is inclusief het kosteloos uitnodigen van uw relaties via onze uitnodigingsservice. Deze service is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee u kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan uw business.

ONTZORGEN

Deelname aan deze service is gemakkelijk. U uploadt uw relatielijst in onze beveiligde omgeving en wij zorgen voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met uw bedrijfsnaam erop. In My Easyfairs kunt u zien welke relaties zich via uw uitnodigingskaart hebben geregistreerd.

Wees er snel bij, want uw relatielijst (max. 2.000 adressen) moet uiterlijk 11 december 2023 (12.00 uur) geüpload zijn via My Easyfairs. Wilt u meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation via exhibitoractivation@easyfairs.com.

Door het niet deelnemen aan de uitnodigingsservice loopt u een aantal voordelen mis. Wel bieden wij u nog een mogelijkheid om bij te dragen aan de bezoekerskwaliteit. Nodig uw relaties uit via uw persoonlijke registratielink in My Easyfairs.
Button Exhibitor Activation

VOORDELEN VAN DEZE SERVICE

Helaas kunt u niet meer deelnemen aan onze uitnodigingsservice. De deadline voor het aanleveren van uw relatielijst was maandag 11 december. Door het niet deelnemen aan de uitnodigingsservice loopt u een aantal voordelen mis. Wel kunt u nog bijdragen aan de bezoekerskwaliteit. In My Easyfairs vindt u uw persoonlijke digitale uitnodigingslink en diverse materialen om uw beursdeelname actief te promoten.d

Gepersonaliseerde uitnodigingen

Wij ondersteunen u graag bij het uitnodigen van uw relaties met de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd, opmaak- en drukwerkkosten die u normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaart u! Wij sturen namens uw bedrijf de gepersonaliseerde uitnodigingskaarten kosteloos naar uw relaties.

AVG proof

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Easyfairs is AVG proof en uw relatielijsten kunnen enkel geüpload worden via de beveiligde omgeving. Uw relatielijst is strikt vertrouwelijk en niet bestemd voor andere doeleinden dan de Uitnodigingsservice.

HOGERE BEZOEKERSKWALITEIT

U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u veel invloed op wie u ontmoet.

GEGARANDEERD MEER BEZOEK

Omdat we de uitnodigingen uit uw naam versturen, maken veel ondernemers al kennis met uw bedrijf. U heeft de kans dat u deze bedrijven ontmoet op de beurs aanzienlijk verhoogd.

VEILIG EN AVG PROOF

Omdat wij u voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om uw relatielijsten aan te leveren, geven we u graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die u ons doet toekomen in deze relatielijsten.

Relatielijsten

Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Dental Expo en daarnaast is het één van de meest waardevolle bezittingen van u als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

Samenwerking

In deze samenwerking verleent u ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van uw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. 

VOOR U OP EEN RIJ

uw bedrijfsnaam

De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van uw relaties uit uw naam.

GEEN ANDERE DOELEINDEN

Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.

Beveiligde omgeving

U uploadt uw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Evenementenhal.

ONTDUBBELD

Uw relatielijsten worden ontdubbeld. De organisatie die dit verzorgt is AVG proof.

EENMALIG GEBRUIK

Uw gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. 

Vernietigd na afloop

Uw relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.

Scroll naar top