5, 6 en 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

Exposant worden

Waarom deelnemen

Dental Expo is het grootste onafhankelijke evenement binnen de dentale branche in Nederland. Net als voorgaande edities is Dental Expo dé ontmoetingsplaats voor mondprofessionals. Het is de uitgelezen kans om te netwerken, nieuwe producten te tonen, bestaande relaties te onderhouden en nieuwe relaties te ontmoeten. Het evenement geeft de bezoeker een blik in de toekomst door ontwikkeling en innovatie centraal te stellen.

Bezoekersprofiel

Dental Expo is een vakbeurs voor de totale mondzorg. Dit is terug te zien in het bezoekersprofiel van de mondzorgprofessionals die elke editie Dental Expo bezoeken. Tandartsen, mondhygiënisten, tandtechnicus, tandartsassistente en preventieassistente zijn onder andere bezoekersgroepen die op Dental Expo te vinden zijn. 

Standformules & prijzen

Wij willen u ontzorgen

Het Dental Expo team denkt graag met u mee over uw deelname. U kunt kiezen voor enkel huur oppervlakte, waarbij u zelf de stand ontwerpt. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze standaard of deluxe standbouw. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij verschillende marketingtools waarmee u uw beursdeelname gegarandeerd tot een succes kunt maken.

EasyGo is het marketingpakket voor alle exposanten. Het pakket boost uw bereikbaarheid, zichtbaarheid en ROI. U kunt zelf kiezen welk pakket u het meeste aanspreekt en het best past bij uw beursdoelen.

Dental Expo biedt wederom jonge dentale ondernemingen een platform. Het is als jonge onderneming enorm belangrijk om zichtbaar te zijn binnen de dentale wereld. 

Scroll naar top