4Dental Labs

Over ons

Volg ons op LinkedIN! – 4Dental is al meer dan een eeuw een toonaangevend tandtechnisch laboratorium in Nederland met de nadruk op innovatie. Met trots leveren wij onze diensten aan een diverse groep klanten verspreid over heel Nederland. Van academische ziekenhuizen, de overheid, tandheelkundige ketens, tot aan onafhankelijke tandartspraktijken. De groep telt vandaag de dag dan ook meer dan 40 Nederlandse locaties, wat ervoor zorgt dat wij altijd bij u in de buurt zijn.

Service staat bij 4Dental hoog in het vaandel. Onze eigen bodes halen en bezorgen regionaal uw dagwerk. Voor regulier werk en buiten de regio werken wij met een professionele nachtkoerier voor een landelijke dekking.

Onze gespecialiseerde en ervaren medewerkers produceren niet alleen, zij zorgen desgewenst ook voor deskundige technische begeleiding van al uw tandtechnische vraagstukken. Al onze medewerkers streven hetzelfde doel na: hoogwaardige kwaliteitsproducten leveren tegen een betaalbare prijs met een optimale service.

4Dental is recent een strategische partnership aangegaan met DentMerk. DentMerk is exclusief distribiteur van BEGO implantaten in de Benelux.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top