Align Technology

Align Technology

Over ons

Align Technology is een wereldwijd bedrijf in medische hulpmiddelen dat levens verandert door een betere glimlach. We vinden de manier waarop orthodontische en restauratieve behandelingen worden gepresenteerd en geleverd aan miljoenen mensen over de hele wereld opnieuw en vinden deze opnieuw uit.
Als wereldleider op het gebied van innovatie op het gebied van orthodontie en aligners, legt Align Technology de lat voor leiderschap en verandering in de tandheelkunde door voortdurend te innoveren om tandartsen en hun patiënten nieuwe en betere oplossingen te bieden.

Align Technology heeft geholpen bij de behandeling van meer dan 12 miljoen patiënten met het Invisalign-systeem en stimuleert de evolutie in de digitale tandheelkunde met de iTero intraorale scanner − helpt de huidige praktijken te moderniseren door verbeterde digitale orthodontische en restauratieve workflows mogelijk te maken om de patiëntresultaten en de praktijkefficiëntie te helpen verbeteren.

Invisalign-behandelingen en iTero-scanners worden door tandartsen in meer dan 100 landen gebruikt om de glimlach van elk type patiënt te verbeteren – van eenvoudige tanduitlijning tot complexe correcties, van kinderen tot volwassenen en van orthodontie tot multidisciplinaire restauratieve behandelingen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top