Dental Partners Rotterdam B.V.

Over ons

Dental Partners Rotterdam B.V.
De vriendelijke totaalservice die leidt tot een lach bij u en uw patiënt
Of het nu gaat om interieurinrichting, behandelunits, apparatuur, technische installaties of verbruiksmaterialen, u vindt bij Dental Partners de zeer klantgerichte specialisten met jarenlange ervaring. We zijn als geen ander in staat om uw wensen te vertalen in kwalitatieve oplossingen op maat. U kunt rekenen op ‘ouderwetse’ en uiterst persoonlijke service van een zelfstandige onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in integrale dienstverlening voor tandheelkundige praktijken. Niet alleen voor installatie en onderhoud, maar ook bij eventuele storingen zorgen wij ervoor dat u met een brede glimlach kijkt naar onze prestaties. En als u met een lach uw werk kunt doen, merken uw patiënten dat ook en krijgt u meer waardering voor uw werk.

Neem de proef op de som, kom kennismaken op onze stand.

Gemarkeerd product

Summox Dental B.V. is de uitvinder van de Summox One, ’s werelds enige all-in-one oplossing voor wassen, desinfecteren en steriliseren van dentale instrumenten.

Summox Dental B.V. is de uitvinder van de Summox One, ’s werelds enige all-in-one oplossing voor wassen, desinfecteren en steriliseren van dentale instrumenten.

Volledig geautomatiseerde desinfectie en sterilisatie van tandheelkundige instrumenten in recordsnelheid. Een geautomatiseerd systeem dat gebruik maakt van op plasma gebaseerde sterilisatiemethoden uit de omgevingslucht die de tijd die wordt besteed aan desinfectie en sterilisatie van instrumenten extreem verkort en tegelijkertijd de mogelijkheid van kruisbesmetting elimineert. In de tandartspraktijk wordt veel tijd en energie besteedt aan het reinigen, desinfecteren, steriliseren, verpakken en labellen van instrumenten. Het proces vereist momenteel ten minste drie verschillende machines, meer dan een half dozijn menselijke interventies en duurt meer dan twee uur. Volgens de CEO, Paul Pessers, “is de Summox One een alles-in-één oplossing die het gehele proces van instrumentinfectiecontrole in één apparaat integreert en een cyclus in zo snel als 15 minuten kan voltooien” Het gebruik kan niet eenvoudiger: 1. Gebruikte instrumenten worden bij de behandelstoel in de containers gelegd. Het is niet nodig om tandplak of bloed te verwijderen. Hoekstukken worden in een speciale container geplaatst. 2. De containers worden eenvoudig op de invoerstapel van de Summox One geplaatst en geïdentificeerd via RFID. 3. De containers zakken automatisch in de Summox One en gedesinfecteerd en/of gesteriliseerd. 4. Gewoonlijk komen er elke 7 minuten containers aan de schone (uitvoer) zijde van het systeem, geëtiketteerd, voorzien van een datumstempel en vacuüm verzegeld; hun inhoud is gekoeld en klaar om naar de volgende patiënt of naar de opslag te gaan. De Summox One vereist geen grote verandering in uw workflow en zal u helpen uw praktijk efficiënter te maken: – Was, desinfecteer en steriliseer uw gebruikte instrumenten in één apparaat – Reinig alle instrumenten inclusief hand- en hoekstukken – Verbeterde veiligheid voor gebruikers en patiënten (door zowel prikincidenten als kruisbesmetting te elimineren) – Lagere bedrijfskosten – De eerste machines worden Q4 2020 geïnstalleerd.

Zie product »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top