5, 6 & 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

Dentsply Sirona Benelux B.V.

Dentsply Sirona Benelux B.V.

About us

Meer dan een eeuw ervaring en samen kunnen we nog meer bereiken.
Dentsply Sirona is ‘s werelds grootste fabrikant van professionele tandheelkundige producten en technologieën. Het is onze missie om de tandheelkunde te blijven transformeren en innoveren om de mondgezondheid wereldwijd te blijven verbeteren.
Innovatie is de kern van ons DNA. Samen met onze klanten ontwikkelen we kwaliteitsproducten waarmee ze hun patiënten de best mogelijke behandeling en zorg kunnen bieden.
Met meer dan 130 jaar aan kennis die de tandheelkunde heeft helpen transformeren van baanbrekende innovaties zoals de introductie van het eerste röntgenapparaat, het pionieren van ultrasone scaling en het ontwikkelen van de eerste elektrische tandartsboor tot onze meest recente productontwikkelingen van de Primecan AC en Connect tot de X-Smart Pro+, endomotor en een wereld van mogelijkheden met de Primescan & DS Core.
Ervaar zelf wat de digitale tandheelkunde met DS Core voor u kan betekenen.
DS Core is het platform waarin Dentsply Sirona’s Digital Services en Solutions samenkomen. DS Core biedt u een volgende stap naar krachtige samenwerking, verbeterde connectiviteit en meer efficiëntie via een oplossing voor cloudopslag. Direct, veilig en geanonimiseerd patiënten documentatie naar uw laboratorium of partner naar keuze verzenden.
Het beste uit anderen halen
Elke dag proberen we het leven van mensen te verbeteren door het leveren toegankelijke mondgezondheidszorg. Het ondersteunen van onze klanten om de best mogelijke behandeling en zorg aan te bieden door middel van innovatieve producten, hoogwaardige klinische onderwijsprogramma’s en impactvolle partnerschappen. Wij houden van ons werk en kijken uit naar een toekomstige samenwerking!

News

Job Ads

Contact information

Send us a message

Scroll naar top