14, 15 & 16 maart 2024 in RAI Amsterdam

Payt Software

Payt Software

About us

Patiënten kiezen hun zorgverlener vooral op basis van vertrouwen. Om dit vertrouwen op te bouwen en te behouden is persoonlijk contact onmisbaar. U voert de behandeling uit bij de patiënt en dat maakt het niet meer dan logisch dat ook de patiëntnota vanuit uw praktijk verstuurd wordt.

Payt biedt u een voordelig en vriendelijk alternatief voor factoring. Payt ondersteunt niet alleen de afhandeling van de nota naar de patiënt, maar kan ook geautomatiseerd de clearing via Vecozo voor u verzorgen. Daarbij worden retourberichten van verzekeraars geautomatiseerd omgezet in patiënt nota’s en hoeft u alleen actie te nemen bij inhoudelijke afwijzingen. De patiënt nota’s worden verstuurd vanuit uw praktijk met uw logo, voorzien van een iDEAL betaalknop en QR-code. Patiënten herkennen meteen dat de factuur vanuit uw praktijk komt en kunnen gemakkelijk en snel betalen. Het betaalgedrag wordt hierdoor aanzienlijk verbeterd. Geautomatiseerd waar het kan, persoonlijk waar het moet.

De wereldberoemde tandarts Miguel Stanley van The White Clinic maakte duidelijk tijdens het Payt Forward Congres dat een patiëntrelatie bestaat uit drie lagen. Een klinische, emotionele en financiële laag. Lagen die onlosmakelijk verbonden zijn. Ook in een land met vaste tarieven. Stanley stelt dat praktijken die de financiële relatie uitbesteden aan een factoraar zichzelf de kans ontnemen om een volwaardige relatie met de patiënt op te bouwen en te onderhouden. Als praktijk wilt u aanspreekbaar zijn op alle aspecten van de relatie, middels directe communicatie.

Dat maakt de software van Payt vriendelijker, voordeliger én slimmer dan factoring voor patiënt en praktijk. Meer weten? Ontdek nu 10 concrete voorbeelden waarom Payt gewoon beter is dan factoring: https://www.paytsoftware.com/nl/whitepaper-10-keer-beter-dan-factoring/.

News

Job Ads

Contact information

Send us a message

Scroll naar top