Dental Expo verplaatst naar 27, 28 en 29 oktober 2022

De komende editie van Dental Expo die gepland stond op 17, 18 en 19 maart 2022 in RAI Amsterdam is verplaatst naar 27, 28 en 29 oktober 2022. In samenspraak met de leden van de adviescommissie van Dental Expo, KNMT, NVM-mondhygiënisten, VGT, Prelum, Vertimart en Arseus Dental Nederland is dit besluit genomen. “Hoewel het organiseren van een vakbeurs als Dental Expo in een doorstroomlocatie is toegestaan, hebben we in gezamenlijkheid toch anders moeten besluiten. Door onvoorziene omstandigheden kunnen wij de beurs niet houden zoals alle marktpartijen dat wensen. Daarnaast speelt mee dat het de zorgsector betreft en we extra zorgvuldig om moeten gaan met de mensen uit deze sector. Daarom is in goed overleg besloten de beurs te verplaatsen”, zegt Annemarie Hogenelst, Key Accountmanager Dental Expo.

Hogenelst: “Het is natuurlijk een ontzettend grote teleurstelling dat Dental Expo niet door kan gaan op de oorspronkelijke datum in maart. Net als wij waren veel exposanten al volop bezig met de voorbereiding. Hoewel deze voorbereidingen al zijn getroffen, willen we de zorgsector op dit moment niet verder belasten en kiezen we er gezamenlijk voor om de beurs naar oktober te verplaatsen. Wij verwachten dat dit een beter moment is om een beurs neer te zetten. Gezamenlijk kijken wij uit naar een succesvolle editie in oktober.”

Dental Expo is de vakbeurs waar mondzorgprofessionals zoals tandartsen, mondhygiënisten, tandtechnici, tandprothetici, tandartsassistenten en preventieassistenten elkaar eindelijk weer gaan ontmoeten en nieuwe producten en innovaties kunnen ontdekken. Exposanten presenteren tijdens Dental Expo de laatste noviteiten op het gebied van bijvoorbeeld apparatuur voor tandtechniek, orthodontie en orale scanners tot managementsupport, ergonomie en producenten.

Deel dit bericht:

Scroll naar top