Nieuwe datum voor tiende editie van Dental Expo

Nieuwe datum voor tiende editie van Dental Expo

 AMSTERDAM – Beursorganisator Easyfairs Nederland maakt bekend dat de tiende editie van de vakbeurs Dental Expo in samenspraak met RAI Amsterdam een week eerder plaats vindt. Deze jubileumeditie vindt nu plaats op 19, 20 en 21 maart 2020. Dental Expo is de enige nationale professionele dentale vakbeurs in Nederland en richt zich op aanbieders en afnemers in de dentale branche.

Dental Expo is een 2-jaarlijkse beurs die plaatsvindt in de even-jaren. Tijdens de vorige editie in 2018 presenteerden 190 exposanten zich aan zo’n 8.000 bezoekende mondzorgprofessionals. “We zijn druk in voorbereiding op 2020. Speciaal voor deze tiende editie gaan we extra uitpakken. Nu de datum definitief is, maken we binnenkort de eerste initiatieven voor deze jubileumeditie bekend. In samenwerking met belangrijke marktspelers uit de branche werken we hard achter de schermen aan onder meer een kwalitatief kennisprogramma”, zegt Mathilde Koniuszek, Event Manager van Dental Expo. “Daarmee positioneren we de beurs als een onmisbaar evenement voor iedereen, die beroepsmatig op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de dentale branche”, aldus Koniuszek.

De tiende editie van Dental Expo vindt plaats in Hal 8 van RAI Amsterdam. De openingstijden zijn op 19 maart van 13.00 tot 20.00 uur, op 20 maart van 10.00 tot 20.00 uur en op 21 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.dentalexpo.nl.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lisette Bouman, Marketing Event Executive Dental Expo. Telefoonnummer: +31 (0)183-680635, e-mail: lisette.bouman@easyfairs.com.

Deel dit bericht:

Scroll naar top