5, 6 & 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

De Easyfairs showroom geopend voor Dental Expo

Ontdek de Showroom in Evenementenhal Gorinchem

In 2026 zal Dental Expo voor het eerst plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem. Om u optimaal voor te bereiden op dit debuut, hebben we deze zomer een speciale showroom gecreëerd. Vanaf vandaag tot 8 augustus 2024 nodigen we alle exposanten van Dental Expo uit om onze showroom in Evenementenhal Gorinchem te bezoeken. 

Wat kunt u verwachten?
In de showroom kunt u een breed scala aan standupgrades, eyecatchers, Easygo-mogelijkheden en meubilair ontdekken. Deze items zijn ontworpen om uw stand te verfraaien en te optimaliseren, zodat u het maximale uit uw deelname aan de beurs kunt halen.

Interactie en informatie
Alle showroomitems zijn voorzien van een smartbadge-lezer. Door simpelweg de lezer aan te raken, krijgt u direct uitgebreide informatie over het betreffende item. Dit maakt het eenvoudig om snel en efficiënt de juiste keuzes te maken voor uw standontwerp.

Waarom een bezoek aan de showroom?

  • Inspiratie opdoen: Ontdek innovatieve ideeën en ontwerpen die uw stand naar een hoger niveau tillen.
  • Voorbereiding: Zorg ervoor dat u goed voorbereid bent op de beurs in 2026 en voorkom last-minute stress.
  • Informatie: Krijg direct toegang tot gedetailleerde productinformatie via de smartbadge-lezers.
  • Advies: Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossingen voor uw stand.

Plan uw bezoek
Wacht niet langer en plan uw bezoek aan onze showroom in Evenementenhal Gorinchem. Dit is uw kans om vooruit te kijken en te zorgen dat uw deelname aan de beurs in 2026 een groot succes wordt.

Tot ziens in de showroom!
We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen met u de perfecte stand te creëren voor de aankomende beurs in 2026. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Accountmanager – Dental Expo
Evelien Kraaij
evelien.kraaij@easyfairs.com
+31(0)631 988 069

Deel dit bericht:

Scroll naar top