14, 15 & 16 maart 2024 in RAI Amsterdam

Bezoek start up avenue tijdens de Dental Expo!

NINA SMILE

 

Wie is het verhaal achter Nina Smile

Nina Smile is er voor iedereen in de tandheelkunde, die opzoek is naar een nieuwe uitdaging waarbij de passie en plezier in het vak centraal staan in regio zuid en midden Nederland. Nina Smile bezorgt jou die leuke job met een smile.

Van nature ben ik enthousiast en ik heb een karakteristieke lach die boekdelen spreekt. De naam symboliseert dan ook niet alleen wie ik ben, maar ook wat ik voor een ander wil betekenen. Ons pap noemt mij ‘den Uil’ als koosnaampje. Pap is voor mij een voorbeeld op werkgebied. Het is een hele harde werker die altijd klaar staat voor de klant. Daarom is ervoor gekozen een uil te verwerken in mijn logo van NinaSmile. Een stukje ‘legacy’ ter ere van een persoon die mij enorm inspireert door zijn werkethiek.

Wat maakt Nina Smile uniek?

Het is persoonlijk en authentiek en ‘smile’ is natuurlijk een link naar een stralende lach. Zelf werk ik al 11 jaar lang in de tandheelkunde, waar ik vele functie heb mogen uitvoeren. Ik vind het belangrijk dat iedereen met een lach naar zijn werk gaat en ook weer met een lach naar het thuisfront kan. Een fijne werkplek heeft een enorme positieve impact op je leven en ontwikkeling als mens. Wij dragen hier heel graag een steentje aan bij.

Welke prestatie van Nina Smile heb je tot nu toe bereikt waar je het meest trots op bent.

Ik ben niet perse trots maar vooral dankbaar voor de vele leuke reacties en het vertrouwen.  De herkenning en waardering van vele jaren lang hard werken beproefde ik toen oud-collega’s speciaal de moeite hebben genomen om een belletje te plegen. Naast dat merk ik dat opdrachtgevers en kandidaten zich herkennen in waar ik voor sta en hen vertrouwen wordt gevoed door mijn ervaring, ook uit onbekende hoek. Dat is denk ik het grootste compliment, dat mensen graag een beroep op je doen door gewoon jezelf te zijn en dat je daden voor zich spreken.

SECONDENT

Wie is het verhaal achter Secondent?

Ik ben Remko van der Ploeg. Mijn bedrijf Secondent, wat helper (secondant) in de mondzorg (dental) betekent, ben ik gestart om mondhygiënisten als mentor en adviseur bij te staan op hun weg naar de ultieme vorm van vrijheid: een eigen praktijk. Niemand heeft je geleerd hoe dat moet en daarom is het vet spannend. Ik weet hoe het voelt om in het diepe te springen en heb er mijn missie van gemaakt om jou daarbij te helpen.

Wat maakt Secondent uniek?

Mijn 1 op 1 begeleidingstraject draait om één ding: jouw toekomst. Mijn aanpak is altijd persoonlijk, niets is standaard. Ik ken de sector, begrijp wat je bedoelt, zie je potentie en daarmee gaan we aan de slag. Iedereen kan een eigen praktijk beginnen, jij ook. Daar ben ik van overtuigd.

Welke prestatie van Secondent heb je tot nu toe bereikt waar je het meest trots op bent.

Een mondhygiënist met een droombeeld van haar eigen praktijk én een locatie op de oog, benaderde mij. Ze werd niet begrepen door de bank, wist niet waar ze moest beginnen en de tijd drong want ze kon het pand kwijtraken aan een andere geïnteresseerde. Ik mocht haar gaan begeleiden en ik heb haar in de juiste richting gestuurd. Als team traden we naar buiten en binnen 2 maanden was alles geregeld. Inmiddels is de praktijk geopend en schrijven zich meer patiënten in dan we hadden ingeschat. Hier ben ik zeker trots op.

ProductionToGo

Wie is het verhaal achter ProductionToGo?

ProductionToGo is van origine een bedrijf dat een aantal jaren terug is opgericht in Duitsland. Twee jaar geleden is uiteindelijk ”ProductionToGo Benelux” ontstaan. ProductionToGo Benelux is ontstaan doordat Ahmed Abo Seada, managing director, zijn oude bedrijf Seeda 3DPrinting Solutions heeft gefuseerd met ProductionToGo GmbH. Sinds 2023 wilden wij bij ProductionToGo Benelux meer doen in de dentale sector. Samen met de expertise van ons Duitse filiaal hebben wij hier een start in kunnen maken. De volgende stap voor ons is nu om ons kenbaar te maken via de Dental Expo op het start-upplein.

Wat maakt ProductionToGo uniek?

Onze missie als bedrijf is om producten en diensten met betrekking tot 3D-printen van de hoogste kwaliteit te leveren. Stiptheid en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel. Vanuit onze expertise en ervaring bieden wij u altijd deskundig advies en snelle technische klantenondersteuning. In samenwerking met onze leveranciers en klanten werken we aan langdurige partnerships. Samen zorgen we voor een revolutie in de manier waarop producten in de toekomst worden gemaakt.

Welke prestatie van ProductionToGo heb je tot nu toe bereikt waar je het meest trots op bent?

ProductionToGo is trots op het vermogen om voortdurend met onze klanten samen te werken en op maat gemaakte oplossingen te vinden voor hun uitdagingen. We koesteren de sterke relaties die we hebben opgebouwd en de waardevolle feedback die ons heeft geholpen om te groeien. Dit jaar hebben we onze aanwezigheid in diverse branches aanzienlijk vergroot, en we zijn verheugd om hiermee nieuwe connecties te hebben gevormd. Onze betrouwbare partners zijn een essentieel onderdeel van ons succes en we waarderen hun toewijding. Samen met hen blijven we innoveren in de wereld van 3D-printen, en dat vervult ons met trots.

Extremater

Wie is het verhaal achter Extremater?

Extreme materialen – tandheelkundige oplossingen is een merknaam die het idee benadrukt: krachten bundelen tussen tandheelkundige geneeskunde en techniek om het buitengewone te creëren. 

Wat maakt Extremater uniek?

Het unieke karakter van het bedrijf hangt af van het vermogen om buitengewone oplossingen te creëren op basis van de samensmelting van verschillende expertisegebieden, namelijk tandheelkunde, mechanica, elektronica en materiaalkunde, samen met een unieke visie en enthousiasme voor het buitengewone.

Welke prestatie van Extremater heb je tot nu toe bereikt waar je het meest trots op bent?

Onze grootste prestaties zijn zeven wereldpatenten die overeenkomen met zeven buitengewone ideeën die gigantische stappen voorwaarts zullen betekenen in de tandheelkunde, ten behoeve van patiënten en tandartsen.

Medikit

Wie is het verhaal achter Medikit?

Medikit medeoprichter Dr. Johannes Gebauer, een goede vriend van de huidige hotelkit GmbH-oprichter Marius Donhauser, komt uit een familie van tandartsen. Terwijl zijn broer Max de tandartspraktijk overnam, zocht Dr. Gebauer naar efficiënte manieren om moderne hulpmiddelen in de medische sector te integreren. Tijdens een skitour bespraken Johannes en Marius hun respectievelijke uitdagingen en beseften ze dat hun industrieën meer overeenkomsten vertoonden dan ze aanvankelijk hadden gedacht. Daarom besloten ze de hotelsoftware in de tandartspraktijk te testen, wat succesvol bleek. Dit leidde ertoe dat veel medische voorzieningen het voorbeeld van de tandartspraktijk van Dr. Gebauer volgden en over Medikit leerden. Sinds 2019 is de oplossing in ruim 20 disciplines in gebruik.

Wat maakt Medikit uniek?


Medikit is een digitaal platform voor vereenvoudigde communicatie en efficiënte samenwerking van teams in de gezondheidszorg. Via één app zijn praktijkteams digitaal verbonden, waardoor snel en gecentraliseerd informatie delen, dagelijkse taken kunnen worden afgehandeld en bedrijfskennis kan worden gedocumenteerd.

Welke prestatie van Medikit heb je tot nu toe bereikt waar je het meest trots op bent?


Medikit is AVG-compliant, efficiënt en locatie-onafhankelijk. Deze kwaliteiten worden zeer gewaardeerd door praktijken van elke omvang, variërend van kleine particuliere praktijken zoals Dr. Von Der Gracht tot grote ketens zoals Dental 21, maar ook moderne grote praktijken zoals Zahnärzte MG.

Deel dit bericht:

Scroll naar top