5, 6 & 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

Verhuizing Dental Expo

Dental Expo verhuist in 2026 van RAI Amsterdam naar Evenementenhal Gorinchem

AMSTERDAM/GORINCHEM – Beursorganisator Easyfairs Nederland meldt dat na 20 jaar Dental Expo in RAI Amsterdam er een nieuw hoofdstuk aangebroken is: Dental Expo vindt vanaf 2026 plaats in Evenementenhal Gorinchem. Deze centraal gelegen eventlocatie aan de A15 is eigendom van beursorganisator Easyfairs.

Dental Expo is een begrip binnen de tandheelkunde. Het is dé nationale beurs voor tandheelkundige professionals. De komende 11e editie, met 180 exposanten, naar verwachting 7.000 bezoekers, een drietal kennispodia verzorgt door onder andere Edin en Karma Dentistry met prominente sprekers en de reünie voor diverse jaargangen, vindt op 14, 15, 16 maart 2024 voor de laatste keer plaats in RAI Amsterdam. In samenspraak met de adviescommissie van Dental Expo, bestaande uit Vertimart, KNMT, NVM, ONT, Indent en Prelum is besloten dat de organisatie meer flexibel kan optreden naar exposanten en bezoekers en dat er op facilitair vlak een gunstiger pakket geboden kan worden, indien Dental Expo naar Gorinchem wordt verplaatst.

Ligging en faciliteiten
Gorinchem is centraal gelegen aan de A15 en A27 en derhalve goed bereikbaar. Grote steden zoals Breda, Utrecht, Rotterdam en Den Bosch liggen binnen een half uur rijden en vestingstad Gorinchem biedt een rijke historie en heeft een bruisende stadskern. “Onze Evenementenhal Gorinchem, direct gelegen aan de A15, van 15.000m2 met 2200 parkeerplaatsen, is de perfecte locatie voor Dental Expo”, zegt Bas van Gent namens Easyfairs. “Doordat alle faciliteiten in eigen beheer zijn, biedt onze locatie oneindige mogelijkheden voor eigen standbouw of voor standbouw vanuit de organisatie. Tevens kan er een compleet servicepakket worden geboden en aan alle wensen voldaan.”

Service van hoogste niveau
Van Gent: “Wij streven ernaar om zoveel mogelijk taken uit handen te nemen. Ons vak bestaat uit faciliteren en ontzorgen. Dit doen we niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door te ondersteunen in de organisatie tot aan een evenement. Ons Event Services team deelt graag haar kennis met exposanten om de waarde van deelname te optimaliseren. We bieden diverse diensten en producten aan om ervoor te zorgen dat de stands perfect aansluit bij de wensen van onze exposanten. Verder staat onze catering voorop in kwaliteit en veelzijdigheid. Dankzij de uitgebreide kennis en expertise van onze eigen Hospitality afdeling van Evenementenhal, garanderen wij een uitgesproken smaakervaring, waarbij we rekening houden met vegetarische en/of biologische gerechten.”

Deel dit bericht:

Scroll naar top