Dental Expo 2018 groot succes

Amsterdam – De negende editie van Dental Expo vond plaats van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 maart in Amsterdam RAI. Het onafhankelijke, dentale platform maakte zijn functie als Nederlands grootst dentale platform meer dan waar met 190 exposanten, bijna 8.000 mondzorgprofessionals en de belangrijkste verenigingen op de beursvloer. “We kijken terug op drie dynamische en succesvolle dagen”, zegt Mathilde Koniuszek, Event Manager van Dental Expo.

Kennis vergaren en netwerken
De gangpaden waren 3 dagen gevuld met mondzorgprofessionals op zoek naar de nieuwste materialen, producten, diensten en processen. Exposanten hebben hun producten en diensten aan velen direct kunnen tonen, daarnaast is de exposanteninformatie ook veelvuldig digitaal verspreid onder de geïnteresseerde
professional door middel van het ‘Touch & Collect’ principe op de stands.

Er was veel belangstelling voor de gegeven seminars. Dit initiatief werd door de bezoeker als toegevoegde waarde ervaren en zal daarom in uitgebreidere vorm terugkomen op de volgende editie. Dental Expo bleek ook een uitgelezen ontmoetingsplaats voor collega’s en studiegenoten, er werd voortdurend met elkaar van gedachte gewisseld en er werden veelal tips & tricks uitgewisseld.

“We kijken terug op drie dynamische en succesvolle
dagen”, zegt Mathilde Koniuszek, Event Manager van Dental Expo.

Een brug naar de toekomst
De Dental Expo fungeert als brug tussen de mondzorgprofessionals en de toekomst van de dentale industrie. Vooruit kijken vanuit de eigen specialiteit, maar ook praktijk-breed aan de slag om toekomstbestendig te blijven of te worden. De bezoeker heeft op meerdere manieren een kijkje kunnen nemen in de toekomst, in de breedste zin van het woord. Daarnaast is er een letterlijke brug geplaatst door een tandarts van het KNMT bij een medewerker van de NVM, een symbolische start van de afgelopen editie.

Dental Expo 2020
De datum van de 10e editie staat al vast en verenigingen en exposanten hebben aangegeven weer aanwezig te zijn. De jubileumeditie zal plaatsvinden in RAI Amsterdam op 26, 27 en 28 maart 2020.

Meer informatie over Dental Expo: www.dentalexpo.nl.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top