14, 15 & 16 maart 2024 in RAI Amsterdam

Cident

Cident

About us

Praktijk inrichten: wij helpen u graag!

Een tandartspraktijk (her)inrichten is niet een kwestie van uitrekenen hoe een tandartsstoel, praktijkmeubel binnen de vierkante meters van de behandelkamer passen.
Toen Arno Cornelissen, net als zijn grootvader, zijn eigen meubelmakerij in 1989 begon, werd al gauw duidelijk dat het van kind af aan geleerde vak van meubelmaker moest worden verfijnd met de kennis over specifieke eisen die een goede tandartsenpraktijk stelt aan hygiëne, routing, ergonomie en logistiek.

Specialist

Specialisatie in het adviseren en ontwerpen van praktijk interieurs voor tandartsen, huisartsen en ziekenhuizen vraagt namelijk ook veel kennis van wettelijke richtlijnen, hygiënebesef, logistiek voor tandarts en assistente (links of rechtshandig).
Goede ergonomie, maar ook een chique, vriendelijk, ambiance, is wezenlijk bij het ontwerp van een efficiënt tandartsenmeubel in een moderne praktijkruimte. Daarmee moeten ook de receptie, de balie en de wachtruimte in overeenstemming worden gebracht.

Producent is degelijk Nederlands

Cornelissen-praktijkinrichting – Cident – produceert al het vereiste meubilair zelf in zijn eigen fabriek te Venray en levert dat aan diverse, praktijkinrichters.
Cident levert en installeert niet alleen, maar maakt dus alle meubels zelf. U kunt accessoires kiezen uit een scala van spoelbakken, handgrepen, kranen, verschillend plaatmateriaal, corian tot en met nano-technologische (Fenix NTM) werkbladen toe.

Bezoek onze schowroom!

In een volledig ingerichte showroom staan alle meubels, kasten, verrijdbare trolleys en een compleet ingerichte sterilisatie ruimte opgesteld. Dat is allemaal uit de fabriek erachter komen rollen. Moderne computergestuurde productieapparatuur kan elk meubel exact voor U op maat maken. Allemaal in Venray. Uniek voor Nederland.

Graag zien we u op de Dental Expo 2024 stand B160

News

Job Ads

Contact information

Send us a message

Scroll naar top