Dental Care Professionals

Dental Care Professionals

Over ons

Dental Care Professionals ondersteunt mondzorgorganisaties met werving en selectie, HR-advies en -ondersteuning en praktijkbemiddeling.

Sinds 2007 bouwen we doorlopend aan de kwaliteit van ons netwerk door mensen en mondzorgorganisaties met elkaar te verbinden en goed te luisteren naar wat hen beweegt. Kenmerkend is de persoonlijke, betrokken benadering in combinatie met een professionele werkwijze. Integer, discreet en betrouwbaar.

Werving en selectie voor de mondzorg
Wij verzorgen doorlopend werving en selectie van tandheelkunde professionals en stellen snel een passende tandarts, mondhygiënist, tandartsassistent of praktijkmanager voor. Zo bespaar je tijd en inspanning. en is de vacature snel ingevuld.

HR-advies en -ondersteuning
Advies of hulp nodig bij het personeelsbeleid in je tandartspraktijk? De HR-adviseurs van Dental Care Professionals zijn er graag voor je. Van verzuimbegeleiding en advies bij ontslagprocedures tot hulp bij wet- en regelgeving, arbeidsovereenkomsten en teamontwikkeling.

Praktijkbemiddeling
Je wilt je tandartspraktijk verkopen? Of juist een praktijk voor mondzorg kopen? Wij gaan actief aan de slag met jouw zoekvraag of verkoopopdracht en begeleiden desgewenst het hele proces. Van overname van goodwillwaardering tot en met het overnamecontract.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top