14, 15 & 16 maart 2024 in RAI Amsterdam

Dentaurum Benelux

Dentaurum Benelux

About us

Kwaliteitsproducten in Prothese, Porselein en Orthodontie.
Er zijn veel redenen, waarom het een goed idee is om Dentaurum-producten in de praktijk en in het laboratorium te gebruiken. Het spreekt voor zich dat kwaliteit een sleutelfactor is; maar daarnaast maken het productonderhoud en de service die wij bieden een aanzienlijk verschil.
We hebben altijd de hoogste prioriteit gegeven aan de kwaliteit van onze producten, van de aankoop van grondstoffen tot het afgewerkte, verpakte product. Om dit te garanderen, ontwikkelen en produceren we in Duitsland.
Dentaurum Benelux bv is een dochterbedrijf van de Dentaurum Group.

News

Job Ads

Accountmanager Prosthetics NL

Wij zijn op zoek naar een dynamische Accountmanager voor onze afdeling Prosthetics Nederland. Ben jij iemand die zichzelf ziet als commercieel, zelfstandig en doelgericht? Dan is dit jouw kans! Wij zoeken een energieke en ervaren professional met een heldere visie op sales. Bij deze rol staat het behalen van resultaten en het opbouwen van langdurige relaties centraal.
Als Accountmanager Prosthetics NL bij Dentaurum Benelux BV ben je vooral een doener in de commerciële strategie. Je ambitie is gericht op het vergroten van onze klantenkring, waarbij je de kunst verstaat om bestaande relaties te versterken en te onderhouden.
Dentaurum Benelux BV, onderdeel van de Dentaurum Group, staat voor commitment; we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!
Onze vacature heeft geen vaste sluitingsdatum. Wanneer wij genoeg kwalitatieve kandidaten hebben gevonden zullen we doorgaan naar de volgende fase van onze procedure. Neem dus gerust contact met ons op.

View Jobs Ads »

Contact information

Send us a message

Scroll naar top