E Dental

Over ons

E Dental is een full service dental depot en gespecialiseerd in tandheelkundige apparatuur zoals behandelunits, behandelstoelen, röntgen apparatuur, compressoren en afzuigmotoren. Daarnaast verkopen wij oplossingen voor digitale tandheelkunde zoals intra orale scanners, software en freesmachines.

Samen met onze dochter maatschappij E Build, ontwerpen en realiseren wij complete tandheelkundige praktijken inclusief (op maat gemaakt) meubilair.

Gemarkeerd product

Qdent Focus S-50P

Qdent Focus S-50P

Qdent units zijn duurzaam en bewezen betrouwbaar. De slimme con­structie, het gebruik van hoogwaardige componenten en de jarenlange ervaring staan garant voor duurzaam en probleemloos werken. De kosten voor het operationeel houden van de apparatuur zijn daardoor laag. Qdent ontzorgt u. Het lean & clean design van de Qdent units vergemakkelijkt en versnelt het, tussen patiënten door, reinigen en desinfecteren. Het gladde oppervlak en het hoge afwerkingsniveau van de unit zijn onontbeerlijk voor ultieme hygiëne en leveren tijdwinst op. Met Qdent units voldoet u aan de strengste normen op gebied van water kwaliteit. Middels het flessysteem heeft u altijd instrumentwater van de juiste kwaliteit en heeft u zelf de controle hierover. Het flessysteem is tevens kos­tenbesparend vanwege geen duur waterleidingsysteem met terugstroom- beveiligingen, die ook nog eens jaarlijks moet worden gecontroleerd door een externe partij. Het dunne instrumentenplateau neemt weinig ruimte in en kan dicht op de patiënt worden geplaatst. De instrumenten liggen handig in het verlengde van de mond van de patiënt en het hanteren van de instrumenten leidt dan ook niet tot schouderklachten of andere gezondheidsproblemen. De geringe afmeting maakt mogelijk dat behandelaar en assistent dicht bij elkaar zitten, beiden een optimaal zicht hebben op de mond en beide alle instru­menten gemakkelijk kunnen hanteren. Alle instrumenten zoals de brushless micromotoren, airrotor en scaler zijn volledig naar uw wens in te stellen. De diverse instellingen worden per instrument onthouden, dit voorkomt nodeloos iedere keer opnieuw instel­len. Zelfs de balansveren zijn individueel af te stellen, het ene instrument is immers zwaarder dan het andere en vraagt dus een ander tegengewicht om uiteindelijk alle instrumenten dezelfde feel en flexibiliteit te geven.

Zie product »

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top