Fresh Tandartsen

Fresh Tandartsen

Over ons

Fresh Tandartsen is in 2014 opgericht door Koen Clement en Tako-Jan Holwerda.

Wat begon met destijds 1 tandartspraktijk, is uitgegroeid tot over de 40 tandartspraktijken en een aantal laboratoria gericht op de tandtechniek. Daarnaast heeft Fresh een zusteronderneming ‘Fresh Unieke Mondzorg’ die zich richt op de mobiele mondzorg in bijvoorbeeld verpleegtehuizen, zorginstellingen en woongroepen. De praktijken worden vanuit ons Service Center in Bodegraven ondersteund op het gebied van o.a. HR, recruitment, marketing, inkoop en de financiële administratie. Zodat de praktijken zich volledig kunnen richten op de patiëntenzorg.

Wij stellen de vertrouwensrelatie tussen patiënt / client en zorgverlener centraal en streven naar optimale kwaliteit en toegankelijkheid van de Mondzorg. De praktijk behoudt dan ook haar eigen identiteit wat als prettig wordt ervaren door de patiënt én medewerker.

Hierin is onze missie om de mondgezondheid van elke patiënt/cliënt een leven lang te verbeteren. We vinden het belangrijk dat de patiënt/ cliënt zich veilig, gezien en gehoord voelt. Wij hechten veel waarde aan het welzijn en werkgeluk van onze medewerkers en zorgverleners in het werken vanuit intrinsieke motivatie, autonomie en ieders kracht binnen één team. Met onze partners staan we naast elkaar in het belang van de patiënt, ontwikkelen we samen verder en worden we samen sterker.

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op

Scroll naar top