Infomedics

Infomedics

About us

Voor allerlei verschillende zorgaanbieders bieden wij passende oplossingen. Op die manier helpen wij u om tijd én geld te besparen op uw declaratieverwerking. Wilt u eens kennismaken? Wij helpen u door niet-zorginhoudelijke activiteiten uit handen te nemen. Zo houdt u meer tijd over voor wat er écht toe doet!

Lees meer op: https://www.infomedics.nl/mondzorgprofessionals

News

Job Ads

Technisch Applicatiebeheerder

Als Technisch Applicatiebeheerder bij Infomedics ben je verantwoordelijk voor het installeren, beheren en onderhouden van interne applicaties, met als belangrijkste het interne softwarepakket TIM. Deze applicaties draaien in een IT-omgeving die in eigen beheer is van Infomedics. Je installeert diverse applicaties binnen de OTAP-straat, een methodiek voor de ontwikkeling van software. De software van Infomedics wordt ontwikkeld in Polen en jij gaat vervolgens aan de slag met de installatie ervan. Zodra de Testers groen licht geven, kan het worden uitgerold in de organisatie.

View Jobs Ads »

Business Controller

Geef jij ons nieuwe inzichten om waarde te creëren voor onze klanten (zorgaanbieders zoals Tandartsen, Apothekers, Fysiotherapeuten en Opticiens) en onze groeiambitie verder vorm te geven? Wij bieden je een complexe data gedreven omgeving waarin jij het verschil kunt maken met je scherpe blik en kritische feitelijk onderbouwde analyses. Ben je nieuwsgierig naar de rest van de functie? Lees dan gauw verder want wij zijn als FinTech marktleider in de financBusiness Controlleriële dienstverlening voor de zorg op zoek naar een business controller voor haar grootste entiteit.

View Jobs Ads »

Recruiter

Infomedics is een ambitieuze organisatie met een stevige groeiambitie. Recruitment speelt een cruciale rol in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. In de huidige arbeidsmarkt is het een vak om de juiste kandidaten te vinden en hen te enthousiasmeren om de overstap naar een nieuwe werkgever te maken. Als recruiter bij Infomedics krijg je veel ruimte om met jouw ervaring en expertise het recruitmentteam van onze organisatie naar het volgende niveau te brengen.

Samen met twee recruitment collega’s lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze recruitmentafdeling. Je trekt samen op, je denkt en werkt mee aan de verbetering van de candidate journey en de instrumenten die we daarvoor inzetten en krijgt de kans om je de komende jaren tot een topper in de recruitmentwereld te ontplooien. Kortom, een baan waar ontwikkeling van jou en Infomedics centraal staat! Lees hier meer: https://www.infomedics.nl/vacatures/recruiter

View Jobs Ads »

HR Adviseur

Wij zijn op zoek naar een senior PHP ontwikkelaar om onze nieuwe internet applicaties te bouwen in PHP 8 en Vue.js. Deze nieuwe applicaties zullen langzaamaan onze huidige applicaties vervangen. Dit biedt uiteraard veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ideeën. De applicaties worden door heel Nederland gebruikt binnen de tandheelkunde.

Gé Systems Nederland is een full service softwarebedrijf voor de gehele tandheelkunde. Al meer dan 30 jaar zijn we actief in deze sector waar we toonaangevende software maken. In 2014 zijn we door de Succesfactor gekozen tot winnaar van het meest innovatieve softwarebedrijf in de tandheelkundige branche. GSN is sinds kort onderdeel van Infomedics.

View Jobs Ads »

Medewerker Financial Accounting

Door de wijze waarop jij de administratie bijhoudt zorg jij ervoor dat het verhaal achter de cijfers op tijdige en efficiënte wijze verteld kan worden. Dit realiseer jij doordat jij het overzicht hebt, proactief bent, en nauw en prettig samenwerkt met jouw collega’s van Finance (en andere afdelingen). Herken jij jezelf hierin dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

View Jobs Ads »

Contact information

Send us a message

Scroll naar top