Optergo

Over ons

Optergo is opgericht in 2006 en maakt speciale werkbrillen en loepsystemen op maat welke een ergonomisch juiste werkhouding stimuleren.

Zoals de Optergo werkbril met gekantelde prisma’s met onderin het glas, waardoor u kunt werken zonder uw nek ver voorover te hoeven buigen maar toch het hele werkveld kunt overzien.
De werkbril kan met glazen op sterkte gemaakt worden en het montuur kan in verschillende kleuren.
De werkbril met prisma’s kan uitgebreid worden met een opklapbaar of ingebouwd loepsysteem in de vergrotingen 1.6x, 2.0x of 2.5x.

Of het Optergo Vinkep loepsysteem, een nieuw ontwikkeld binoculair loepsysteem uitgerust met een Optergo Keppler Pentaroof hoeksysteem, welke het beeld een aantal graden naar beneden brengt voor een juiste zithouding. Een correcte houding in de rug, zowel zittend als staand en een helder zicht door de loepsystemen, met de mogelijkheid om ook het beeldscherm te blijven zien.
Weegt slechts 45 gram en is verkrijgbaar in vergrotingen 3.0x, 4.0x of 5.0x

Alle producten van Optergo kunnen gecombineerd worden met het Optergo LED verlichtingssysteem, een helder licht dat schaduwen uitsluit en waarmee u zelfs de meest uitdagende gebieden in de mond kunt zien. De Optergo LED verlichting weegt slechts 6 gram.

Kom naar onze stand C 157 tijdens Dental Expo 2022 voor meer informatie over onze producten. Tot dan!

Gemarkeerd product

Vinkep loepsysteem

Een gepatenteerd Pentaroof Prisma systeem welke het beeld 15 graden naar beneden brengt voor een juiste zithouding. Vermindert de buiging van de nek. Een zeer licht systeem (45 gram), ook geschikt voor chirurgische werkzaamheden. Altijd op maat gemaakt, zodat het perfect past. Vergroting 3.0x, 4.0x en 5.0x.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top