14, 15 & 16 maart 2024 in RAI Amsterdam

Prime Dental Alliance

Prime Dental Alliance

About us

Prime Dental Alliance is er voor de toekomst. Van jou, van de praktijk, van de mondzorg in Nederland. Dát is onze drive. Wij sturen op autonomie en continuïteit en vinden: als jij goed bent in wat je doet, waarom zouden wij dat dan willen veranderen?

Waarom zou je een lekker draaiende praktijk tot iets anders willen omdopen? Of een goed functionerende mondzorgprofessional in een keurslijf willen persen? Wij koesteren wat goed is en vormen een alliantie waarin de mooiste praktijken en leukste professionals van Nederland samenkomen.

PDA borgt de lokale identiteit van de tandarts- of orthodontiepraktijk. Als alliantie beschikken we over de nieuwste technologieën, prettige arbeidsvoorwaarden en uitgebreide ontwikkelprogramma’s. Zodat onze professionals blijvend uitgedaagd worden het allerbeste uit zichzelf te halen. Of je nu decennia ervaring hebt of net afgestudeerd bent; als we jouw ambitie proeven, stippelen we samen een mooi carrièrepad uit.

Benieuwd naar hoe we binnen onze alliantie samen sterker worden? En hoe wij staan voor de continuïteit van de hoge kwaliteit mondzorg in Nederland? We leren je graag (beter) kennen!

Products

News

Synergie met behoud van eigen identiteit

Synergie met behoud van eigen identiteit

Prime Dental Alliance (PDA) is een alliantie voor en door tandartsen. Onder de noemer ‘Onbezorgd zorgen met ziel en zaligheid’ vormt PDA een ‘verbond voor vakbroeders en -zusters die elkaar vooruit helpen. Meer focus, meer kennis en meer zekerheid.

Read more »

Job Ads

Jouw glimlach maakt het verschil

PDA is de beste werkgever voor mondzorgprofessionals in Nederland. Waarom? Door er écht voor jou te zijn. Jij staat bij ons centraal. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat jij de mondzorgprofessional wordt én blijft die je wilt zijn. Dit doen we door:

EEN PERFECTE BALANS TUSSEN WERK EN PLEZIER
BELONINGEN EN UNIEKE ARBEIDSVOORWAARDEN
TALENTONTWIKKELING
MOOIE PRAKTIJKEN MET MODERNE APPARATUUR
LEUKE EN INTERESSANTE EVENTS
ONZE PDA-COMMUNITY

Bezoek onze website www.werkenbijpda.nl

View Jobs Ads »

Contact information

Send us a message

Scroll naar top