5, 6 & 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

Arbeidstekort? Intercedental heeft een oplossing!

De dentale branche

Krapte op de arbeidsmarkt. Deze trend is een serieus probleem binnen alle branches in Nederland, zo ook in onze dentale markt. Op het moment dat een mondzorgorganisatie systematisch en/of acuut te maken heeft met handen tekort aan de behandelstoel, zal het hele team de verhoogde werkdruk genoodzaakt moeten dragen met alle gevolgen van dien. Uiteindelijk krijgen ook de patiënten minder aandacht die ze eigenlijk wél verdienen. Overduidelijk is dat de mondzorgsector zich vooral bezighoud met mensenwerk. Meer oog voor het menselijk aspect op de werkvloer lijkt het antwoord te zijn.

Intercedental

Maak kennis met start-up Intercedental! Hét werkplatform dat de nieuwe manier van werken
makkelijker, slimmer en sneller maakt voor iedereen in de mondzorg. Bij piek, ziek of paniek kan de praktijk zonder tussenkomst van een bureau met één klik personeel boeken in de app. Aan de andere kant is er een snelgroeiend aanbod aan flexibele mondzorgprofessionals die in contact komen met de huidige shifts in de mondzorg. Deze app is er vooral op gericht om zoveel mogelijk interactie te bereiken tussen praktijken en mensen die kunnen werken. Wanneer de perfecte match is gemaakt regelt de technologie de rest. Bij iedere match komt de mondzorg weer in verbinding, want op den duur kom je samen verder.

Waarom wilt u deelnemen aan Dental Expo

Vakbeurs Dental Expo is een van de weinige gelegenheden om iedere laag van de mondzorg bijeen te laten komen. Voor iedereen een uitgelezen kans om eindelijk weer face to face in gesprek te gaan. Eigenlijk krijgt de bezoeker letterlijk een kijkje in de toekomst met alle nieuwste ontwikkelingen en producten die te vinden zijn. Op het moment dat we op Instagram zagen dat de beurs dit keer eindelijk wel door kon gaan, namen we gelijk contact op met de organisator van Dental Expo. Verder komen ook veel praktijkhouders op deze beurs af, wat een deel van onze doelgroep is. Al met al is dit voor ons de doorslaggevende factor geweest om deel te nemen als exposant. We kijken uit naar een prettige samenwerking met beursorganisatie Easyfairs en de interactie met potentiële partners, klanten en gebruikers bij onze stand SU6.

Uitdagingen en kansen

Voor ons zal het een uitdaging kunnen zijn om altijd met de markt mee te kunnen groeien en zorgen dat praktijken altijd kunnen rekenen op de capaciteit die ze nodig hebben. Intercedental streeft dan ook naar meer sociale innovatie in de mondzorg waarin technologische vernieuwingen én de mens het werk doen. Niet alleen de kwaliteit van werken zal erop vooruit moeten gaan, maar ook zal de arbeidsproductiviteit binnen de praktijk gestimuleerd worden. Voor het team achter Intercedental is deze kans reden genoeg om iedere dag bezig te zijn met deze mondzorg 2.0: genoeg handen aan de behandelstoel, gezonde werkdruk binnen het hele team en vergeet niet de patiënt die een 5-sterren review achterlaat. Zo’n boost kunnen we allemaal wel gebruiken.

Bekijk de website van Intercedental.

Intercedental

Deel dit bericht:

Scroll naar top