5, 6 & 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

Studiereünie op Dental Expo 2022

 AMSTERDAM – Dental Expo, de vakbeurs voor de totale mondzorg in Nederland, vindt 27, 28 en 29 oktober na 4,5 jaar eindelijk plaats in RAI Amsterdam. Naast de plek om producten te ontdekken en kennis te vergaren is het bij uitstek de plek om iedereen weer te ontmoeten. Professionals uit de mondzorgbranche kunnen niet alleen hun relaties vanuit de dentale branche ontmoeten, ook krijgen ze de mogelijkheid om weer in contact te komen met hun studiegenoten van vroeger op de studiereünie.

Studiereünie op Dental Expo

Beursorganisator Easyfairs erkent als geen ander dat het contact is gemist tijdens de coronatijd. Daarom biedt Dental Expo de gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten. Dit doet zij niet alleen, maar samen met de Mondzorgalliantie. Na lange tijd komt de branche weer samen, en dat wordt gevierd door een reünie te organiseren waarbij oud-studiegenoten elkaar weer kunnen te ontmoeten. Iedereen die is afgestudeerd in:

  • de jaren t/m 1989 nodigen we graag tussen 14.00 en 15.00 uur uit;
  • de jaren 1990 t/m 2005 zijn van harte welkom tussen 15.00 en 16.00;
  • de jaren 2006 t/m 2022 zijn welkom tussen 16.00 en 17.00 uur.

De reünie wordt iedere dag aangeboden en de tijden zijn iedere dag hetzelfde. De dagelijkse locatie voor deze bijeenkomst is de Dental Expo lounge.

Kennis staat centraal

Het uitgebreide en vrij toegankelijke kennisprogramma is in samenwerking met het KNMT opgezet. De thema’s zijn human factor, ondernemerschap, imago en talentontwikkeling  & -behoud. Daarnaast wordt de beurs feestelijk geopend in kennistheater 1 op donderdag 27 oktober om 13.30, het startsein voor drie volle en mooie dagen. Daarna zal de Mondzorgalliantie bestaande uit ONT, NVM-mondhygiënisten en KNMT, van start gaan met een ronde tafelsessies van 14.00 tot 14.50 uur. Deze eerste sessie opent het kennisprogramma en zet de deuren open voor een ieder die kennis wil vergaren.

Naast het uitgebreide kennisprogramma zijn er ruim 200 deelnemende exposanten die oplossingen bieden voor de verschillende thematieken uit het kennisprogramma. Van groothandel tot startup presenteren ze hun nieuwste producten, innovaties of diensten.

Alle professionals uit de mondzorg zijn van harte uitgenodigd om Dental Expo te bezoeken op 27, 28 en 29 in RAI Amsterdam. Voor meer informatie en ticketregistratie: www.dentalexpo.nl.

Deel dit bericht:

Scroll naar top