14, 15 & 16 maart 2024 in RAI Amsterdam

Ontdek onze Dental Expo Beursaanbiedingen!
K Dental Partner in Specialties

Ontdek onze Dental Expo Beursaanbiedingen!

Tijdens Dental Expo kunt u ook gebruik maken van onze speciale beursaanbiedingen. Ontdek ze hier!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Om u kennis te laten maken met onze producten hebben wij van elk product een eigen beursaanbieding samengesteld. Let op: deze aanbiedingen zijn alleen geldig op en tijdens Dental Expo van 14, 15 en 16 maart 2024.

– AquaCare + Zilfor Cart met 50% korting en 5x Boutique Whitening kits
– PlanB miniKUT endo vijlen 5+1 gratis!
– ERGOsp zadelstoelen 10% korting bij aankoop vanaf twee stoelen
– Boutique Whitening Single Syringe 3ml 10 + 2 gratis!
– Boutique Biomin Tandpasta 5+1 gratis
– CURA Microdor Starterspakket voor €29,95 i.p.v. €34,95

Bekijk alle aanbiedingen hier

Over 10 dagen start Dental Expo, hét evenement voor de tandheelkunde! KDental staat samen met HuFriedyGroup en DMG op stand B126. Op deze stand delen wij niet alleen onze kennis en expertise over onze innovatieve producten, maar geven wij ook diverse productdemonstraties. Dit is nog niet alles, want tijdens Dental Expo kunt u ook gebruik maken van onze speciale beursaanbiedingen.

Productdemonstraties
Dental Expo is de uitgelezen kans om onze producten live in actie te zien. Daarom geven wij diverse productdemonstraties op onze stand. We laten u zien hoe onze innovatieve zout- en zandstraler, de AquaCare, werkt en welke unieke eigenschappen het systeem heeft ten opzichte van andere zout- of zandstralers.

Terwijl u de productdemonstratie van AquaCare volgt kunt u ervaren hoe het is om op een van de comfortabele ERGOsp zadelstoelen te zitten. U zult merken hoe u onbewust een natuurlijke, gezonde zithouding aanneemt.

Tijdens de beurs heeft u ook de mogelijkheid om de premium look-and-feel van de duurzame Boutique Whitening kits met eigen ogen te aanschouwen. Daarbij nemen wij u mee in de wereld van tanden bleken en staan we klaar om al uw vragen hierover te beantwoorden.

Tot slot hebben wij Robin van CURA Biotech bereid gevonden om u alles te vertellen over de chemievrije en ecologische reinigers van CURA Microdor.

Contact Info

Send us a message

Scroll naar top