14, 15 & 16 maart 2024 in RAI Amsterdam

Op de koffie bij Vertimart
Vertimart

Op de koffie bij Vertimart

Vertimart op Dental Expo: “Veel vertrouwds en ook veel nieuws”.Van 14 tot en met 16 maart presenteert Vertimart zich weer op Dental Expo 2024. De vakbeurs voor de totale mondzorg. Voor onze klanten weer een mooi moment om even te komen “buurten” om zo op

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vertimart op Dental Expo: “Veel vertrouwds en ook veel nieuws”.

Van 14 tot en met 16 maart presenteert Vertimart zich weer op Dental Expo 2024. De vakbeurs voor de totale mondzorg. Voor onze klanten weer een mooi moment om even te komen “buurten” om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Met ruim 3200 praktijken die gebruik maken van Exquise (waarvan 1100 al gebruik maken van Exquise Next Generation) is Vertimart veruit de grootste leverancier van automatiseringsproducten specifiek gericht op de mondzorg. Tijdens Dental Expo laten we u graag weer onze nieuwste ontwikkelingen zien.

Zowel voor onze bestaande klanten als ieder ander die geïnteresseerd is in moderne praktijkautomatisering kom vooral langs en bezoek onze stand (B128) tijdens Dental Expo 2024. Het is absoluut de moeite waard. De koffie staat klaar.

Contact Info

Send us a message

Scroll naar top