14, 15 & 16 maart 2024 in RAI Amsterdam

Padel Symposium Barcelona
Elysee Dental

Padel Symposium Barcelona

Mis deze kans niet om uw Padel skills te verbeteren en een educatief tandheelkundig symposium bij te wonen! 🎾☀️

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou – 🌞 Ons Padel Symposium in Barcelona!

Van 21 tot en met 24 maart nodigen wij jou uit om deel te nemen aan ons exclusieve Padel Symposium in Barcelona waar plezier, educatie en de Spaanse zon samenkomen! Leer van experts, verbeter je Padel skills, geniet van trainingen en wedstrijden en ontdek de prachtige stad Barcelona. Mis deze kans niet om een educatief tandheelkundig symposium bij te wonen en jezelf onder te dompelen in de wereld van Padel! ☀️

Wat staat je te wachten?

🔎 De Align Bleach Bond-behandeling met Martin Grobler Ontdek innovatieve technieken en geavanceerde procedures onder begeleiding van een expert.

💡 Fysieke Workshop Leer slijtage patiënten te behandelen met de Forma Injectie Techniek.

💼 Implementeren in de Praktijk met Dental Learning Initiative en Kuipers & Claassen Ontdek hoe je de opgedane kennis direct in jouw praktijk kunt toepassen, met waardevolle inzichten van vooraanstaande professionals.

🎾 Padellessen en Wedstrijden Geniet van leuke padellessen en neem deel aan spannende wedstrijden onder de Spaanse zon.

🗺 Ontdek Alle Hotspots van Barcelona Maak kennis met de betoverende stad Barcelona terwijl je deelneemt aan dit symposium – een perfecte mix van educatie en plezier!

Contact Info

Send us a message

Scroll naar top