14, 15 & 16 maart 2024 in RAI Amsterdam

“THE MANUFACTURER OF THE YEAR” AWARD FROM USA (2018)
MODE Implant

PRIJS VOOR ‘DE FABRIKANT VAN HET JAAR’ UIT DE VS (2018)

De Internationale Gezondheidsorganisatie heeft via IVF Media America acht winnaars toegekend in drie hoofd- en acht subcategorieën voor hun wereldwijde onderzoek. MODE Implant is bekroond voor zijn wereldwijde onderzoek.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Mode Dental Implant van Mode Medikal Turkey is een snelgroeiend merk voor tandimplantaten. Mode Medikal is een unieke fabrikant in de implantologiesector. Tijdens het productieproces van tandheelkundige implantaten en subproducten gebruiken de specialisten van Mode Medikal zuiver water in plaats van industriële olie, wat een effectievere sterilisatie mogelijk maakt. De innovatieve technieken van Mode Medikal omvatten de productie van slechts één type implantaatschroevendraaier voor alle suprastructuren van implantaten, die handig in gebruik is voor tandartsen

Momenteel worden de tandheelkundige implantaatsystemen van Mode naar meer dan 30 landen geëxporteerd. De verscheidenheid aan tandimplantaten die onder het merk Mode Implant wordt aangeboden, biedt kant-en-klare esthetische oplossingen voor alle bottypen met maximale prestaties in alle mogelijke behandelingsprotocollen.

Contact Info

Send us a message

Scroll naar top