14, 15 & 16 maart 2024 in RAI Amsterdam

TrioClear™ event Sneek
Elysee Dental

TrioClear™ event Sneek

Dit exclusieve evenement is speciaal ontworpen om tandartsen kennis te laten maken met de mogelijkheden van TrioClear™ aligners, met een bijzondere focus op de pre-restauratieve aspecten.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

U bent van harte uitgenodigd voor een onvergetelijke avond vol innovatie en expertise op ons TrioClear™ event! Dit exclusieve evenement is speciaal ontworpen om tandartsen kennis te laten maken met de mogelijkheden van TrioClear™ aligners, met een bijzondere focus op de pre-restauratieve aspecten.

We trappen af met een voortreffelijk diner, waarna onze TrioClear™ specialisten u zullen begeleiden en diepgaande kennis en expertise delen. Van praktische tips tot strategieën voor het aanpakken van zelfs de meest uitdagende esthetische gevallen, deze avond biedt een schat aan waardevolle inzichten.

Dit evenement is niet alleen gericht op tandartsen, maar ook op assistenten, orthodontisten en praktijkmanagers. We hebben een gevarieerd programma samengesteld om aan de behoeften van alle praktijkleden te voldoen. Bovendien zijn KRT-punten beschikbaar voor uw deelname!

En het beste van alles? Deelname aan dit evenement is volledig kosteloos! Schrijf u vandaag nog in om uw plaats te reserveren.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze inspirerende avond. Tot dan!

Contact Info

Send us a message

Scroll naar top