5, 6 en 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

DÉ VAKBEURS VOOR

DE TOTALE MONDZORG

5, 6 & 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

Word exposant

Ontmoet grote getale dentale professionals en zet uw bedrijf op de kaart

Ik ben exposant

Alle relevante informatie over de Dental Expo vindt u hier.

Ik ben bezoeker

Ontmoet 200 exposanten met de laatste ontwikkelingen uit de markt.

Onze Premium Partners

Dé vakbeurs voor de totale mondzorg

Dental Expo is het grootste onafhankelijke evenement binnen de dentale branche in Nederland. Net als voorgaande edities is Dental Expo dé ontmoetingsplaats voor mondprofessionals. Het is de uitgelezen kans om te netwerken, nieuwe producten te tonen, bestaande relaties te onderhouden en nieuwe relaties te ontmoeten. Het evenement geeft de bezoeker een blik in de toekomst door ontwikkeling en innovatie centraal te stellen.

0
Bezoekers
0
Exposanten
0
Tevredenheid

VERBINDEN

Ontdek ons vertrouwde platform, nu op een nieuwe locatie, waar het professionals uit de dentale branche samenbrengt. Verbind opnieuw met oude bekenden en ontmoet nieuwe zakelijke relaties tijdens deze beurs. Hier kunt u op een informele manier netwerken en waardevolle verbindingen tot stand brengen.

INSPIREREN

Dental Expo is een inspirerend evenement dat een seminarprogramma en workshops aanbiedt, onder leiding van experts. Hierdoor positioneert de beurs zich als een onmisbaar evenement voor iedereen die professioneel betrokken is bij en op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de dentale branche.

ONTDEKKEN

Dental Expo is het platform waar de meest recente ontwikkelingen binnen de dentale branche worden gepresenteerd, waaronder: apparatuur voor tandtechniek, implantaten & prothesen, praktijk & laboratoriummaterialen, dentale preventie en zakelijke dienstverlening.

De nieuwe locatie van Dental Expo 2026: Evenementenhal Gorinchem

Laatste nieuws

Beursnieuws

Verhuizing Dental Expo

Dental Expo verhuist in 2026 van RAI Amsterdam naar Evenementenhal Gorinchem AMSTERDAM/GORINCHEM – Beursorganisator Easyfairs Nederland meldt dat na 20 jaar Dental Expo in RAI

Read More »

Beurspartners

Scroll naar top