Oase Dental

Over ons

Streeft u ook naar de hoogst mogelijke kwaliteit zorg en service voor uw patiënt? Wij hebben een softwareprogramma ontwikkeld dat hierin voorziet, u ontzorgt en de dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijkt.

Geinteresseerd?
Elke mondzorgpraktijk, van klein tot groot kan probleemloos op Oase overstappen. Oase biedt geavanceerde conversiemogelijkheden waarbij vrijwel alle data en grafische gegevens uit andere softwarepakketten overgezet kunnen worden. Dataomzetting gebeurt doorgaans, na een gedegen voorbereiding, binnen een dag. Met een overstapchecklist bereiden wij samen met u alle aspecten van de overstap voor. U wordt hierin begeleid door ervaren medewerkers. Meer lezen? Kijk op onze website www.oase.dental

Gemarkeerd product

Oase Dental, totaalsoftware voor de veeleisende mondzorgpraktijk

Oase ondersteunt alle soorten mondzorgpraktijken, ongeacht de grootte van uw organisatie of uw discipline. Onze tandheelkundige software is ontwikkeld vanuit de visie van een collega tandarts en in samenspraak met collega’s vanuit andere specialismes blijven wij Oase verbeteren. Door onze moderne aanpak worden wensen vanuit de branche en wijzigende wet- en regelgeving direct doorgevoerd. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het pakket uw complete bedrijfsvoering complementeert. Elke mondzorgpraktijk kan probleemloos op Oase overstappen. Oase biedt geavanceerde conversiemogelijkheden waarbij vrijwel alle data en grafische gegevens uit andere softwarepakketten overgezet kunnen worden. Dataomzetting gebeurt doorgaans, na een gedegen voorbereiding, binnen een dag. Met een overstapchecklist bereiden wij samen met u alle aspecten van de overstap voor. U wordt hierin begeleid door ervaren medewerkers. Ons programma is intuïtief in gebruik en ermee leren werken is eenvoudig. Het bevat een slim leersysteem en een toegankelijke handleiding, waardoor een opleiding voor het gebruik van onze software niet per se nodig is. Benieuwd waarom Oase geschikt is voor u als mondzorgverlener? Lees dan op onze website verder over uw discipline.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top