Elysee Dental

Over ons

Elysee Dental staat voor state-of-the-art tandtechniek tegen een scherpe prijs. Elysee Dental is een professionele en economisch sterke en betrouwbare partner en biedt de tandartsen altijd een stabiel en voorspelbaar proces .

Elysee Dental maakt een hoge kwaliteit tandtechniek bereikbaarvoor alle patiënten. Elysee Dental is vroegtijdig betrokken bij wetenschappelijke onderzoeken naar nieuwe technieken en materialen, zodat altijd de juiste zorg gegarandeerd kan worden.

Elysee Dental werkt samen met tandartsen, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en studenten tandheelkunde. Als onderdeel van de wereldwijde Modern Dental Group gebruiken wij onze kennis en schaalgrootte om een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding aan onze klanten en patiënten te bieden.

Elysee Dental wil gezien worden als een innovatieve organisatie met een voorspelbaar en betrouwbaar proces. Nieuwe ontwikkelingen binnen Elysee Dental zijn gericht op het perfecte patiëntenresultaat, het gemak en maximale efficiëntie voor succesvolle tandartsen. Hierbij werken wij transparant en altijd met gecertificeerde producten.

Gemarkeerd product

Medit I500

Elysee Dental investeert al jarenlang in de digitalisering van de tandtechniek. Digitaal werken is voor ons geen toverwoord maar een krachtig instrument om een nog betere kwaliteit te bieden aan behandelaars én patiënten. Elysee Dental heeft een distributieovereenkomst getekend met Medit Company voor de levering van hun i500 scanner voor de gehele Europese markt. De Medit i500 wordt geleverd met Medit Link, een digitale workflow software waarmee gebruikers scangegevens en orders kunnen beheren, dit om hen te helpen de tandheelkundige workflow efficiënt te houden.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top